♬ Welkome to my house ♬

Dave en Cindel

Na meer dan anderhalf jaar is het zo ver. Wij gaan weer op ons zelf wonen! 🏠

JA,  je leest het goed Alweer.   Dave en ik hebben een jongeren woning in de schoener gehad.  Het was een klein, maar knus huisje. In die tijd ging ik nog naar school en was Dave de kostwinnaar. Hierdoor was er vaak weinig geld wat veel stres veroorzaakten. Dave  begon zich te verdiepen in de wereld van de zzp’er.      Vaak is het werk in het begin erg onzeker.  In combinatie met minder geld.   Leek het Dave verstandig om het huis op te zeggen,   en weer in te gaan wonen bij familie.

En nu is het dan zo ver!  Afgelopen maandag kregen wij de sleutel van onze droom woning. Hier ging natuurlijk wel een heel proces aan vooraf.   Onze woningbouw heet centrada, en hun zijn niet zo vlot…. Voor een normale eengezinswoning in een “betere wijk” moet je gemiddeld 5 tot 7 jaar ingeschreven staan. Ik stond om precies te zijn iets meer dan 3 jaar ingeschreven.   Precies in de week dat wij een gesprek gepland hadden staan.  Met een particuliere verhuurder. Werden wij tweede voor een loot woning in de schouw.  Omdat wij al besloten hadden het particuliere huis te nemen,  hebben wij de schouw afgeslagen.  Nu komt het naaiende gedeelte.  Omdat het een loot woning was en wij het huis weigerden,  heeft centrada mijn 3 jaar aan ingeschreven tijd verwijdert. Do i need to say more?

Okee, even over ons huisje! Het voordeel is dat er op 1 muur na.  Helemaal niets hoeft te gebeuren.  Okee… hier en daar een beetje schoonmaken en dan de spullen over brengen.   I’m so Happy 😊

Ik heb alvast wat foto’s gemaakt,  om een kleine indruk te krijgen van ons huisje.  Zodra we verhuist zijn komen natuurlijk de NA foto’s!

Deze diashow vereist JavaScript.

Vandaag ben ik met Kim (schoonzus) naar ons huisje geweest. Eerst een kleine rondleiding,   En daarna samen aan de schoonmaak!     Je kan mij niet bepaald een poetsfanaat noemen.      Ik presteer het zelfs om mijn duim te verrekken, tijdens het schoonmaken!

Zijn er meer poets helden zoals mij?

What about this?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *