|13 reasons why| Mijn verhaal deel 2

broken heart gepest

Hopeloos verliefd op de basisschool:

Zo lang ik mij al kan herinneren zat er 1 jongen (S) bij mij in de klas die ik altijd leuk vond. Om eerlijk te zijn weet ik eigenlijk niet meer precies waarom,  maar ik weet wel dat ik stapel verliefd was hahaha.

Ik weet nog heel goed dat ik rond valentijn een keer al mijn ballen verzameld had om op een klein briefje mijn gevoelens te schrijven.  Ik  Gok iets in de trant van dat ik   S   leuk vond en of hij iets met mij wilden.   Ik was super zenuwachtig en kon er bijna niet van slapen!   Die ochtend liep ik zo snel mogelijk de klas in zodat ik stiekem dat briefje in zijn laatje kon leggen.  Natuurlijk in de hoop dat niemand het zou zien.

S vond het briefje al snel,  en ik had gehoopt dat als hij het  zou vinden.   Dat hij er niks over zou zeggen en persoonlijk naar mij toe zou komen    of     het   briefje weer stiekem terug zou stoppen in mijn laatje.   Helaas……     S  hield het zo vast dat de jongens die naast hem zaten het briefje ook konden lezen,  en voordat ik het door had wist natuurlijk de hele klas waar mijn briefje over ging.

Dus in het bijzijn van iedereen werd mijn vraag beantwoord!   De gevoelens waren niet wederzijds en tot over maat van ramp drukte hij het briefje terug in mijn handen….. Want ja wat moest hij er mee?

Zo werd mijn verliefdheid het lolletje van de klas.

-De middelbare school-

Op de middelbare school in mijn derde leerjaar kwam S  samen met een andere jongen (J)  weer bij mij in de klas.  Wat vond ik dit verschrikkelijk!   Vanaf het moment dat ik het te horen had gekregen was ik van slag…

S was er zelf  totaal niet mee bezig maar J  wel.   Hij vond het nodig om iedereen te laten weten dat ik vroeger altijd gek was geweest op S.   Vanaf toen kreeg ik weer regelmatig stomme opmerkingen,  maar alleen van J.   Hij bleef het nodig vinden om mij het leven zuur te maken.   Tot op de dag van vandaag kan ik J nog steeds niet uitstaan, pffff wat heeft hij veel voor mij verpest!  maar dat komt later nog wel aanbod…..

Hoe onbenullig dit ook lijkt!     Door deze ervaring heb ik heel  lang niet gedurfd mijn gevoelens voor andere jongens te uiten.  Bang voor de reacties van anderen!   Gelukkig ben ik hier inmiddels wel over heen gekomen hoor 😛

Heb jij ook zo een onbeantwoorde kalverliefde gehad?  Of werd jij ook lastig gevallen omdat je iemand leuk vond? 

 

What about this?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *