Het baantje dat aan kwam waaien! En waarom werk ik niet meer bij flexleidster?

werk outfit ompak

3 weken geleden werd ik gebeld door Zoë.  Één van haar  leiding gevende was naar haar toegekomen met de vraag of ik nog steeds opzoek was naar werk!  Zo ja of ik daar dan voor 3 maanden als vakantie kracht in dienst wilden komen.

Ik heb gelijk ja gezegd, maar wel met onder één voorwaarden…  niet full time! Al een tijdje probeerde Zoë werk voor mij te regelen bij dit bedrijf,  maar omdat wij familie zijn en ik alleen parttime wil werken was dit niet mogelijk.   Tot nu!

Vanaf 1 Juni ben ik begonnen met werken bij een medicijn groothandel.  Ik zit op de afdeling om pak.  En dit houdt in dat ik medicijn doosjes uit het buitenland opnieuw beplak en er een Nederlandse bijsluiters aan toevoeg!  Het is geen moeilijk werk, en ik vind het best wel rustgevend om te doen… Eigenlijk vind ik het leuker dan verwacht en zou ik het helemaal niet erg vinden als ik na de vakantie periode zou mogen blijven!

 

 

-flexleidster-

Nu heb ik natuurlijk wat uit te leggen.   Omdat ik een tijdje terug namelijk deze blog schreef na lange tijd weer op sollicitatie gesprek!  Hier schreef ik dat ik op sollicitatie gesprek was geweest bij flexleidster. En dat ik super blij was om aan het einde van het gesprek te horen dat ik aangenomen was!

De eerste keer dat ik gebeld werd moest ik naar Utrecht toe, maar dit liep uit op een regel rechte ramp..

Stres punt 1:  Het openbaar vervoer

  • Sinds ik niet meer op school zit.  Reis ik eigenlijk vrij weinig met het OV.  En ik heb dan ook altijd grote stress over of ik wel de goede bus of trein zal pakken.  Helaas was ik ook vergeten om mijn ov-kaart op te laden

Stres punt 2:  Haeley weg brengen

  • Toen ik gebeld werd,  was het al 9 uur en dat betekende dat Dave al aan het werk was.  Dit houdt weer in dat ik Haeley weg moest brengen op de fiets!     Hoe erg kan dat zijn? Hoor ik je denken.
    Nou op dat moment was ik nog niet zo vaak wezen fietsen met Haeley, dus om heel eerlijk te zijn vond ik dit nog een beetje eng! Maar dit was niet het enige… Ook hiermee was ik weer bang om te laat te komen!

Okeee ik kan nog veel meer stress punten opschrijven,  maar ik denk dat het nu wel duidelijk is!  Uiteindelijk heb ik in paniek Dave opgebeld of hij van zijn werk wilden komen om samen met mij Haeley weg te brengen en mij daarna af te zetten op het station… Tijdens het ritje naar de gastouder  kwamen wij samen tot de conclusie dat ik flexleidster beter op kon bellen om te zeggen dat dit hem niet ging worden!

Ik voelde mij echt verschrikkelijk k. u. t. hierover.  

De keren dat ik daarna gebeld werd heb ik nog twee keer nee moeten zeggen omdat ze wilden dat ik naar Utrecht zou gaan.  Het probleem hiervan was dat ik 2 uur  heen en terug   moest reizen.  Ook de reiskosten werden nauwelijks vergoed.  Als ik er niets aan verdien heeft het natuurlijk ook geen zin om te gaan werken!

Een paar dagen later werd ik gevraagd of ik voor één dag naar een kinderopvang in Amsterdam wilden gaan.  Eigenlijk zag ik dit weer niet zitten,  om precies de zelfde redenen als ik hierboven al beschreven heb.  Maar er werd mij vriendelijk doch dringend verzoekt om het gewoon te gaan proberen!  Ik had namelijk immers zelf gezegd dat ik het niet zo erg vond als ik af en toe ver moest reizen.  Uiteindelijk heb ik ja gezegd!

Ik weet niet of het opgevallen is,  maar werken op deze manier past totaal niet bij mij! Omdat ik laatst met mezelf heb afgesproken dat ik geen dingen meer wil/blijf doen waar ik mij niet goed bij voel…  Heb ik er voor gekozen om mijn contract te beëindigen bij flexleidster.

Jammer maar helaas volgende keer beter 😀

Heb jij ook wel eens gewerkt op een manier wat je eigenlijk helemaal niet prettig vond?

 

Follow my blog with Bloglovin

What about this?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *