Diner voor twee?

valentijn diner gereserveerd

Ik was het eigenlijk al helemaal vergeten, tot dat ik een messenger bericht kreeg!

Rond Valentijnsdag staan er allemaal leuke win acties op Facebook.   Via de pagina van een vriendin van mij, Kwam ik een win actie voor een gratis Valentijn diner tegen.  Lekker tapas eten,   bij het tapas restaurant in het Apollo hotel.  

De dag na Valentijn kreeg ik een messenger bericht,  of ik contact wilde op nemen met …..  betreft een win actie.  Ik ben gaan bellen, en kreeg te horen dat ik het Valentijn diner gewonnen had!

Onze eigen Valentijnsdag!

img_20170217_222828_823

Afgelopen vrijdag ben ik met Dave,  heerlijk uit eten geweest.  We hadden letterlijk onze eigen Valentijnsdag.     Wij waren de enige twee gasten in het hele restaurant.

Dat is wel even raar,   maar eigenlijk was het best lekker!   Je hoeft niet super lang te wachten totdat je geholpen word.  Wij hadden in principe een  “privé kok & bediende”.      Hoe leuk is dat! 😀

 Vooraf kregen wij een super lekkere cocktail met verse jus de orange en rum. <3

img_20170217_222440_424

Dave en ik zijn allebei lekkere eters.  Helaas is onbeperkt tapas eten nou niet bepaald een gezonde keuze, wat in mijn dieet plan past hahaha.  Soms mag je   jezelf ook wel eens verwennen, al zeg ik het zelf!   Dus ik heb gewoon lekker gegeten waar ik zin in had.

Op de foto hieronder zie je allemaal lekkere hapjes.  De eerste ronden hebben wij gekozen voor de chef special.    Dit houdt in dat de kok zelf hapjes voor ons uitkiest.          Ons plateautje bestond uit;

Rolletjes van serranoham gevuld met kaasspread,  gerookte makreel met zwarte peper en een aioli dip,  Spaanse gehaktballetjes met een tomaten saus,  knoflook cocktail garnalen,  Kabeljauw kroketjes en een broodje met 3 verschillende tapenades.

img_20170217_222008_195

Het was allemaal erg lekker,  maar de kabeljauw kroketjes vond ik toch wel het lekkerst. Na ronde twee wilden wij eigenlijk nog 1 klein hapje bestellen, maaaar de toetjes zaten er natuurlijk ook bij in.  Dave koos voor de brownie met witte chocolade ijs,  en ik koos voor sorbet ijs in  drie  verschillende smaken;  cassis, mango en limoen.

img_20170217_221810_804

Ook het toetje was weer super leuk opgemaakt!

Na ons overheerlijke toetje zaten Dave en ik echt mega vol.  We wilden de drankjes gaan afrekenen, maar dat was niet nodig.  Ik heb echt een hele gezellige avond gehad en dit etentje zal ik niet snel vergeten!

Onze “privé” kok is een vriendin van mij (Cherina). Ook heeft zei onze tafel zo leuk aangekleed!

What about this?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *