Happy Times 👪

Moeder en dochter

– De verhuizing –

Verhuizen is een heel gedoe!  Al helemaal als je bij meerdere familie leden spullen op gestalt hebt staan.  Vanuit alle hoeken werden de dozen vandaan getrokken.   Wat kan een mens veel spullen (rommel) hebben zeg.  Dave en ik hebben er bewust voor gekozen om niet al te veel mensen om hulp te vragen.   Je loopt elkaar alleen maar in de weg.   En eerlijk is eerlijk als er zo veel mensen rondlopen, over zie ik het niet meer.  Dan ga ik aan anderen vragen wat er in mijn huis moet gebeuren haha.

– De eerste avond –

Zaterdag was het dan zo ver.  Overdag alle spullen een plekje geven en nog een paar keer heen en weer rijden.   En in de avond gezellig wat eten en drinken. Mijn oma was zo lief geweest om 2 kilo nasi (geen grap!) met pittige kip te maken.  Na  heerlijk gegeten te hebben was het natuurlijk wel tijd om te proosten op onze mooie woning  🍾.   De jongens zaten lekker aan de honing whiskey likeur.  Zoë en ik?  Wij hadden een fles vodka.  Laat ik het zo zeggen: de fles is bijna leeg,  maaar… gelukkig geen kater de volgende dag!

 

– Gezelligheid –

Ook de rest van de dagen hebben wij het erg gezellig gehad.  Het is echt genieten om weer een eigen plek te hebben.  Ook mag ik niet klagen over de kookkunsten van mijn mannetje!

20170312_190038
vis, Kikkererwten, spinazie en rijst!

Het is misschien een beetje vroeg maar wij hebben afgelopen maandag gebbqt.  Het was uiteindelijk kouder dan verwacht,  maaar wij hebben lekker gegeten.

Dewy & Dave
20170313_191016

 

– Inrichting beneden –

Deze diashow vereist JavaScript.

Beneden is alles zo goed als klaar.  Het begint al steeds meer op een thuis te lijken.  Via Pinterest ben ik al een heleboel  super leuke knutsel projecten tegen gekomen.  Ik zou wel graag een farm house stijl willen hebben! Mijn deco creaties gaan vast wel een keer voorbij komen  hahaha.   Boven is helaas nog niet klaar.   Zodra wij het opgeknapt hebben,  volgen de foto’s!

Wat voor huis stijl zou jij graag willen hebben?

What about this?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *