Hippiemarkt in Lelystad! Wat heb ik gekocht?

Hippiemarkt quotopic

Afgelopen weekeind stond de hippiemarkt weer in Lelystad.  Vorig  jaar ben ik  ook geweest,   maar het viel toen heel erg tegen!  Het terrein was erg klein,  de tentjes stonden te dicht op elkaar en het was erg druk… Ik vond het  jammer   dat je hierdoor niet rustig bij de verschillende kraampjes kon kijken.  Elke keer als je ergens wilde kijken moest je je door een horde mensen wurmen.

-Hippiemarkt 2017-

Afgelopen maand hoorde ik dat de hippiemarkt weer naar Lelystad zou komen. Dit  keer zou het terrein groter zijn!   En ik moet eerlijk zeggen dat toen  Zoë en ik aankwamen fietsen, wij gelijk zagen dat de markt een stuk groter was.  De kraampjes stonden verder uit elkaar,  waardoor je meer ruimte had om de kleding te bekijken.  Op verschillende plekken stonden food trucks en van alle kanten kwam de muziek je tegemoet. Er hing een hele relaxte sfeer!

 

 

-Wat heb ik gekocht?-

Ik was al een tijdje opzoek naar  leuke armbandjes.  Zelf ben ik nogal kieskeurig,  waardoor ik steeds niet tevreden was met wat ik tegen kwam.    Bij één van de kramen lagen een heleboel armbandjes het waren er zoveel dat de keuze wel heel moeilijk werd!    Maar uiteindelijk sprong deze er toch wel echt boven uit.

De armband is lekker makkelijk omdat het uit één geheel bestaat en een magneetsluiting heeft!   Ik vind de kleuren heel subtiel,   waardoor de armband wel opvalt maar niet overheerst.

Armband hippiemarkt 2017
Bedankt Zoë

 

 

hippie broek tropisch

 Hippie broek hakken

Bij een van de kraampjes zag Zoë een hele leuke broek hangen die ze wel bij mij vond passen.    Toen ze de broek liet zien was ik meteen verkocht  (LIEFDES OGEN) Eigenlijk heb ik geen flauw idee hoe je deze broek nou precies moet omschrijven. Hij is in ieder geval van een lekker luchtige stof gemaakt! ;D

Ik moet zeggen dat de Hippiemarkt echt verbeterd is en ik er leuke spullen gekocht heb!   Ik ben heel benieuwd hoe het volgend jaar zal zijn!  Het kan vanaf nu alleen nog maar beter en groter worden toch? 😀

Omdat de markt al om 18:00 af ging bouwen zijn Zoë en ik nog even naar Bataviastad geweest.  Bij de Sacha scoorde ik deze leuke     Patch on     van een prachtige kraanvogel!  Patch ons zie je steeds vaker voorbij komen.  Het is een makkelijke manier om je kleding stuk uniek en naar jouw smaak aan te passen.

 

Kraanvogel patch on

spijker jasje patch on kraanvogel

Oow ja bij de Sacha zag ik ook deze leuk rozen patch on  hangen, dus die heb ik ook mee genomen! Ik vond het te druk worden om deze op mijn spijker jasje erbij te plakken… Dus de roosjes heb ik nog even bewaard voor een volgend project! (knipoog)
Roos patch on sacha

Ben jij ook op de Hippiemarkt geweest?

What about this?

7 reacties

  1. Hey wat leuk! Een artikel over iets in Lelystad! Woon je er ook? Moet volgend jaar toch ook maar naar die Hippiemark, leuke items heb je gescoord!

    1. Ja leuke he! Ik woon ook in Lelystad inderdaad. Het was heel gezellig dus zeker een aanrader! Er stonden ook echt heel veel leuke kraampjes 😀

    1. Zo ver ik weet is het geen merk! Het is ook niet van een hele goede kwaliteit, want er vallen al alle.aal dingen af helaas! Echt zonde… Maar verder is die echt heel leuk hahaha

  2. Nee ik ben er niet geweest. wist ook niet dat het was. Kom niet zo vaak op dat soort markten hoewel ik het wel leuk vind als ik er ben.
    De armband is zeker leuk. En ook handig die sluiting.

  3. Wat leuke item heb je gekocht. Ben nog nooit naar Hippemarkt geweest. Ik denk dat ik hebberig zou worden. Het lijkt mij superleuk om een keertje naar hippimarkt te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *