Hunkemöller Fabriekssale

hunkemoller fabriekssale

JA JA ik ben voor het eerst naar de Hunkemöller Fabriek Sale geweest!  Samen met Zoë & Patricia (collega Zoë).

We waren het er wel over eens, dat het slim zou zijn om zo vroeg mogelijk te vertrekken. Zodat we  de drukte voor  zouden zijn!  Dit was voor mij natuurlijk wel even timen met Haeley, maar doordat ik haar tas van te voren al had ingepakt bespaarde ik heel veel tijd en stres.

Mijn allerliefste schoonmoeder was wel bereid om de hele dag op Haeley te passen en heeft mij ook nog afgezet bij Patricia en Zoë!  Zelf  vindt ik het namelijk niet verstandig om een kleintje mee te nemen naar zo een evenement (ieder zijn ding). Ook vond ik het wel even lekker om een dagje voor mezelf te hebben :D.

Toen we rond kwart voor 11 aankwamen stond er nog geen rij,  waardoor we direct door konden lopen naar de kassa. Hier stond wel een rij maar dit duurde maar 2 minuutjes. Wanneer je je kaartje inlevert krijg je een paar plastic tasjes van de Hunkemöller. Er zat een klein briefje met de prijzen hierop beschreven.

img_20170126_215537_193

20170125_120259

Welke vrouw wordt nou niet gelukkig van deze prijzen!

 

Toen we naar binnen liepen wisten we niet wat we zagen…. Rijen en rijen met bh’s, ondergoed, bikini’s, zwempakken, kleding en ga zo maar door.  Het was nog niet zo heel druk, waardoor je overal redelijk rustig rond kon kijken.

 

20170125_111703

Na een tijdje stond ik te kijken bij een rek, maar toen ik weer omhoog keek was het in 1x vet druk.  Een uurtje later was het bom vol,  en hoorden we dat er buiten mensen stonden te wachten die al meer dan 2 uur aan het wachten waren om überhaupt een kaartje te kunnen kopen.

20170125_122302

Met ze drieën gingen we op jacht naar matchende bikini’s en andere setjes.  We hebben hier de grootste lol om gehad, en hebben echt veel rondjes gelopen.  Ik was eigenlijk opzoek naar een mooie kimono, maar die waren er helaas niet!   Waar ik wel heel erg blij mee was, waren de bakken die helemaal vol lagen met de private collection.  Ik ben hiervoor bij meerdere Hunkemollers geweest, alleen waren ze daar niet te krijgen. Eerlijk is eerlijk de originele prijs die op de verpakkingen stond (19,99 p.s), zou ik denk ik ook niet ervoor over gehad hebben hoor hahaha.  Dus ja als ze dan dan maar €2,- p.s  zijn dan wordt je daar toch super blij van!

Okee, en dan komt het moment dat je je tasje uit gaat zoeken, probeert zo goed mogelijk je artikelen te passen (mag niet) en dan te bepalen wat wel/niet mee naar huis gaat XD. Dit was ook erg leuk om te doen, omdat je er dan toch wel achter komt dat je allemaal best wel veel spullen in je tasjes gegooid hebt.  Na een strenge selectie was het tijd om naar de kassa te gaan. Nou hier kan ik je wel zeggen dat we daar alle drie niet bepaald vrolijk van werden.

We hebben in totaal 3 kwartier in de rij gestaan en mogen dus eigenlijk nog niet klagen.  Aangezien de rij op een gegeven moment zo lang was,  dat die door liep tot achter in de fabriek (terug bij de rekken)!

In totaal heb ik €45,- uit gegeven (netjes he!). Van iemand anders hoorden wij dat de kassamedewerkster haar de totaal korting had verteld.  Bij mij was dit niet zo,  dus heb ik het zelf even uitgerekend.     Mijn korting was uiteindelijk €389,- Wooow.

20170125_120455

Wij hebben echt een super gezellige dag gehad!

 

 

What about this?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *