Lucky Me!

win actie viva telefoonhoesje

De mensen die mij echt kennen weten dat ik vaak veel geluk heb met win acties.

Het was nu alweer een tijd geleden dat ik iets gewonnen had, maar ja in vergelijking met andere mensen mag ik eigenlijk helemaal niet klagen!   Voor iedereen die win acties op Facebook onzin vinden, kijk naar mij het kan echt hahaha.

Dit keer kwam ik een win actie tegen van Viva in samenwerking met Fashionchick.

Deze win actie ging om een telefoon hoesje.  Hiervoor hoefde je alleen maar je email adres in te vullen en een motivatie toe te sturen.   Ook dit keer kon ik het niet weerstaan en heb ik dus mee gedaan.  Zoals jullie wel begrijpen was dit een goede keus hahahaha.

Ik kreeg een mail met daar in de tekst dat mijn email adres uitgekozen was en dat ik een telefoonhoesje gewonnen had.  Ook wilden ze graag weten wat voor type telefoon ik heb zodat ze de juiste maat hoesje op zouden sturen.

11 dagen later was mijn hoesje nog niet binnen en vroeg ik mij af of er misschien iets mis was gegaan met de verzending (ongeduldig XD). Dus heb ik een mailtje gestuurd.  Gelukkig was er niets mis gegaan.  Ze hadden alleen geen Samsung hoesjes op voorraad dus die moest eerst besteld worden,  hierdoor duurde het wat langer dan normaal!

20170124_142901

Ik ben er in ieder geval super blij mee en vindt hem ontzettend leuk!

What about this?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *