UB 40

onderweg naar ub40 met de auto

 Een dagje weg

Afgelopen donderdag zijn wij naar het concert van UB 40 geweest.  Omdat het concert pas om half 9 zou beginnen.  Zijn we eerst met ze allen naar de IKEA gegaan.  Na dat iedereen uit geshopt was. Vonden wij het wel tijd om een hapje te gaan eten!

Met ze allen besloten wij om de auto’s vast in de garage te parkeren, vlakbij het trivoli gebouw zat er één.   Dave en ik reden achter de auto van mijn vader aan.   Het was erg druk op de weg, waar wij in moesten voegen, hierdoor raakte Dave en ik de auto uit het oog. (Van dit soort dingen raak ik altijd lichtelijk in paniek).  Ook stond de navigatie niet aan, was het druk op de weg en toen we in de garage aankwamen was er geen bereik!  Mijn stress level was nu toch wel aardig hoog hahaha.

Gelukkig bleken hun ook geparkeerd te hebben in de zelfde garage, en stonden ze buiten al op ons te wachten.  Tijdens het lopen naar het eettentje komt Zoë naar mij toegelopen, met de vraag of ik in paniek was geraakt.  Hier konden wij beiden wel om lachen, omdat ze toch al wist dat dit waar was.  Ik was zo slim om mijn jas in de auto te vergeten (-3), maaar volgens Zoë had ik het express gedaan.   Omdat ik er vandaag super leuk uit zag!

Wie mooi wil zijn moet kou lijden….

Het was koopavond in de stad waardoor het best wel druk was.  Samen met alle lichtjes in de bomen en hier en daar lichte sneeuwval kreeg je echt zo een warm winter gevoel.

 

We hebben in een super cool tentje aan de oude gracht gegeten.  Het heet De vleeschkelder barbeque boutique.  Als je binnen komt sta je gelijk naast een barretje waar je om een tafel kunt vragen.  We waren met ze zessen en kregen twee tafels toegewezen.

IMG_20170211_194216_699.jpgHelaas is de foto een beetje wazig. (slechte belichting binnen). 

In dit restaurantje hebben ze geen vaste menu kaart.  Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit best lastig vond, omdat ik altijd heeeel lang doe over het maken van een keuze.  Ook zat er een lichtelijke tijdsdruk aan het eten,  aangezien we pas om half 8 besteld hadden. Het duurde minstens 20 min om klaar te maken, maar het concert begon natuurlijk al om half 9.

Er waren twee voorgerechten, maar ja hier hadden wij geen tijd voor.  Dus werd het kiezen uit drie soorten hoofdgerechten.

  1. Vleesplankje met 4 soorten vlees: entrecote, chicken wing, rib finger en een kruidig worstje die daar best wel bekend is.
  2. Heeele dure rib eye. Deze kreeg je alleen vanaf één kilo (59,59) Maar die was eigenlijk om met meerdere mensen te delen.
  3. Een biefstuk soort.  Weet alleen niet meer welke! hahaha

Bij alle drie de gerechten werden geroosterde groenten, aardappeltjes, saus en jus geserveerd.

Iedereen behalve Desiree koos voor het vleesplankje.  Ja, ik dus ook! Het was even een kleine cheat maal hahaha. Maar het was het zeker waard. Alles smaakte super goed.  Toen iedereen uit gegeten was, mochten we onder hand wel gaan rennen.  We hadden nog maar een krap kwartiertje om bij het concert gebouw te komen.

De deuren gingen om 19:00 open. Vanaf die tijd kon je alvast een zit of staan plaats claimen.  Zoals jullie wel begrijpen hebben wij dit dus niet gedaan.  Maar het was echt super druk binnen.  Gelukkig vonden wij al snel een sta plaats waar je alles redelijk goed kon zien.

De eerste paar nummers die gespeeld werden waren van het nieuwe album, die wij allemaal niet konden hahaha!  Wij waren gelukkig niet de enigste want zodra één van de bekendere nummers gespeeld werd.  Zag je gelijk de hele zaal mee zingen en dansen.

Echt super leuk om te zien hoe iedereen op zijn/haar eigen manier hiervan geniet.  Wat ik alleen wel vreemd vond waren twee stelletjes die dicht bij ons stonden.  Hun maakten geen contact met elkaar, hadden de armen gekruist, bewogen of zongen niet mee.   Ik vraag mij dan oprecht af op welke manier hun dan genieten!

Wij hebben in ieder geval een hele leuke dag en avond gehad! 

20170209_194101.jpg

 

 

 

 

What about this?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *