Update The game is on 2| Hoe gaat het nu met afvallen?

Afval proces cindel

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik jullie heb laten weten hoe het met mijn afval proces gaat!  3 maanden geleden kwam mijn eerste afval blog online: The game is on!.

Aan het begin van mijn afval proces woog ik  79.4 kg   Hoeveel ik nu weeg?  Daar kom je straks achter!  😉

De afgelopen anderhalve maand ging mijn strenge eet schema niet helemaal volgens plan!     Ik ging wat meer de deur uit en nam mijn shakes niet mee.  Waardoor ik al gauw even iets tussen door at…    Ook het snoepen werd weer meer.      Balen!!

Afgelopen vrijdag had ik weer een afspraak met mijn diëtiste staan.  Ik heb gelijk aangegeven dat ik eigenlijk wel een beetje klaar ben met de shakes!

Ik kan geen shake meer zien hahaha.

-Een nieuw dieet plan-

 

20170510_095234
Dieet schema

 

Okee, dit is dus het nieuwe plan van mijn diëtiste!  Ja, je ziet het goed het is gewoon op een papiertje geschreven…  Blijkbaar heeft mijn diëtiste geen standaard eet schema’s liggen.  Het wordt zo ter plekken uit de mauw geschud hahahaha.

Zoals je kunt zien blijf ik toch nog aan de shakes, maar nu 1x per dag.  Dat is nog te overzien toch?  In de lunch kan ik mij ook nog wel vinden.  Ook al ben ik er van overtuigd dat er best wat meer variatie in kan/mag.

De warme maaltijd is een puntje waar ik het  niet helemaal mee eens ben!  Kijk even goed naar de hoeveelheden alsjeblieft!      Ja, ik wil afvallen maar ik hoef toch geen honger te lijden?

Of overdrijf ik nu? 🤔

-Mijn huidige gewicht!-

Okee,  nu heb ik jullie wel lang genoeg in spanning gehouden!   Vorige week vrijdag gaf de weegschaal van mijn diëtiste aan,  Dat ik op dit moment 69 kilo weeg!!   Ik ben zo ontzettend blij met dit resultaat.  En natuurlijk super trots op mijzelf,   dat ik al zo ver ben gekomen 😊

Als ik mijn start gewicht erbij pak. Betekent dit dus, dat ik in iets meer dan 3 maanden tijd 10.4 kilo ben afgevallen.  Toen ik net begon had ik echt niet verwacht dat ik het zo zou door zetten.   Ik begin mijn lichaam weer meer te waarderen  😊

Wel wil Ik er graag nog 9 kilo af hebben.  Dan zit ik  namelijk  weer op mijn oude gewicht!

 

Ik ben benieuwd of jij op dit moment ook een dieet volgt?  Ben jij ook zo tevreden met je resultaten als ik?

What about this?

84 reacties

 1. Wauw! Super goed van je! Ik ben per 1 mei begonnen met afvallen. Ik vermijd eigenlijk alle suikers. Koekjes, snoepjes, chips, maar ook alle andere producten met suiker eet of drink ik niet/nauwelijks. Ik heb nog niet op de weegschaal gestaan. Durf nog niet, omdat ik ook nog geen verschil zie bij mezelf.

  1. Oow dat lijkt mij wel erg lastig hoor! Maar tegenwoordig zijn er zoveel alternatieven. Snap ik wel hoor is zo zonde als het resultaat “teleurstellend” is.
   Maar je moet gewoon geen te hoge verwachtingen hebben. Stapje voor stapje 😀

 2. Wauw! Super goed van je! Ik ben per 1 mei begonnen met afvallen. Ik vermijd eigenlijk alle suikers. Koekjes, snoepjes, chips, maar ook alle andere producten met suiker eet of drink ik niet/nauwelijks. Ik heb nog niet op de weegschaal gestaan. Durf nog niet, omdat ik ook nog geen verschil zie bij mezelf.

  1. Oow dat lijkt mij wel erg lastig hoor! Maar tegenwoordig zijn er zoveel alternatieven. Snap ik wel hoor is zo zonde als het resultaat “teleurstellend” is.
   Maar je moet gewoon geen te hoge verwachtingen hebben. Stapje voor stapje 😀

  1. Ja te snel afvallen is inderdaad niet goed! Ben ook al heel blij met wat ik tot nu toe bereikt heb! We komen van de week wel weer gezellig eten. Dan weet ik zeker dat ik zondig hahaha ;P

  1. Ja te snel afvallen is inderdaad niet goed! Ben ook al heel blij met wat ik tot nu toe bereikt heb! We komen van de week wel weer gezellig eten. Dan weet ik zeker dat ik zondig hahaha ;P

 3. Wauw, wat goed dat je al ruim tien kilo bent afgevallen! Hele mijlpaal, op naar de volgende negen. Heel veel succes, het gaat je lukken!

 4. Wauw, wat goed dat je al ruim tien kilo bent afgevallen! Hele mijlpaal, op naar de volgende negen. Heel veel succes, het gaat je lukken!

  1. Ik hoor steed’s meer mensen over koolhydraat arm eten! Lijkt mij nog best lastig, maar hoor er wel veel positieve dingen over. fijn dat dat voor jouw zoekopdracht goed werkt 😀

   1. Ik wist het ook niet meer had val alles geprobeerd! Dus ik vind een diëtiste wel echt een aanrader hoor. Je kan het altijd proberen en als je het niks vindt heb je het in ieder geval geprobeerd ;P
    Je kan het!

  1. Ik hoor steed’s meer mensen over koolhydraat arm eten! Lijkt mij nog best lastig, maar hoor er wel veel positieve dingen over. fijn dat dat voor jouw zoekopdracht goed werkt 😀

    1. Mmmm wat vervelend om te horen, dat je niet lekker in je vel zit! Hopelijk voel je je snel weer beter. Ook ik probeer alleen te snoepen in het weekeind, maar dat is soms erg lastig hahaha. Het is zoiezo al goed dat je er weer bewuster mee bezig bent!

   1. Aaah mooi zo dan ben ik dus niet de enige hahahaha. Ja ik hoop dat die laatste kilos ook gewoon gaan lukken. Maar snoep wel weer iets meer, dus ja…. Gelukkig ben ik wel weer 2 a 3 keer per week aan het sporten, dus dat is dan weer een plus puntje toch?

  1. Iets is beter dan niets zeg ik altijd maar! Een gemotiveerde instelling is inderdaad heel belangrijk. Als je eenmaal bezig bent en resultaat ziet! Wil je alleen maar meer 😀 Dank je wel!

  1. Iets is beter dan niets zeg ik altijd maar! Een gemotiveerde instelling is inderdaad heel belangrijk. Als je eenmaal bezig bent en resultaat ziet! Wil je alleen maar meer 😀 Dank je wel!

 5. Wow wat ontzettend knap van je. Je mag echt trots zijn op het eindresultaat. Ik vind dat altijd zo knap van mensen dat ze zo’n programma kunnen en blijven volgen zonder stiekem te snoepen.
  Heel veel succes met de laatste lootjes.

   1. Lang leve de snoeptomaatjes! 😉 Ik ben geen enorme zoetekauw, maar als er eenmaal een bakje chips in de buurt is begin ik te snaaien! En taart… Ik ben echt een sucker voor taart. Dus die bak ik meestal niet voor onszelf, maar in opdracht. Ideaal!

 6. Wow wat ontzettend knap van je. Je mag echt trots zijn op het eindresultaat. Ik vind dat altijd zo knap van mensen dat ze zo’n programma kunnen en blijven volgen zonder stiekem te snoepen.
  Heel veel succes met de laatste lootjes.

 7. wow wat een resultaat na drie maanden! Doe je goed! 🙂 Ik zou ook willen beginnen met een dieet maar ik weet niet goed hoe. Misschien moet ik ook eens langs een diëtiste 🙂

 8. wow wat een resultaat na drie maanden! Doe je goed! 🙂 Ik zou ook willen beginnen met een dieet maar ik weet niet goed hoe. Misschien moet ik ook eens langs een diëtiste 🙂

  1. Ik wist het ook niet meer had val alles geprobeerd! Dus ik vind een diëtiste wel echt een aanrader hoor. Je kan het altijd proberen en als je het niks vindt heb je het in ieder geval geprobeerd ;P
   Je kan het!

 9. Wauw wat een ontzettend goed resultaat! Ga zo door! Ik moet ook echt weer eens wat meer gaan opletten met wat ik eet en meer gaan bewegen: dan zit ik simpelweg beter in mijn vel.

 10. Wauw wat een ontzettend goed resultaat! Ga zo door! Ik moet ook echt weer eens wat meer gaan opletten met wat ik eet en meer gaan bewegen: dan zit ik simpelweg beter in mijn vel.

 11. Wauw wat onwijs knap van je! Zo’n post als deze inspireert me echt zeg! Ik ben zelf (door medicatie) het laatste jaar 10 kilo aangekomen en wil het er ook graag af hebben. Deze posts motiveren me echt.

  1. Oow dat lijkt mij ook echt super … Leuk dat ik je geïnspireerd heb! Motivatie is ook echt belangrijk hoor anders werkt het niet. Dat heb ik wel gemerkt. Gewoon gaan doen ;D

 12. Wauw wat onwijs knap van je! Zo’n post als deze inspireert me echt zeg! Ik ben zelf (door medicatie) het laatste jaar 10 kilo aangekomen en wil het er ook graag af hebben. Deze posts motiveren me echt.

  1. Oow dat lijkt mij ook echt super … Leuk dat ik je geïnspireerd heb! Motivatie is ook echt belangrijk hoor anders werkt het niet. Dat heb ik wel gemerkt. Gewoon gaan doen ;D

 13. Ik wilde het niet zeggen, maar de hoeveelheden warm eten leken mij ook wat aan de lage kant? Maar ik vind het superknap, dat je in drie maanden tijd zo’n mooi resultaat hebt weten te behalen. Ik hoop dat je op dezelfde voet verder kunt. Succes!!!

  1. Aaah mooi zo dan ben ik dus niet de enige hahahaha. Ja ik hoop dat die laatste kilos ook gewoon gaan lukken. Maar snoep wel weer iets meer, dus ja…. Gelukkig ben ik wel weer 2 a 3 keer per week aan het sporten, dus dat is dan weer een plus puntje toch?

 14. Ik wilde het niet zeggen, maar de hoeveelheden warm eten leken mij ook wat aan de lage kant? Maar ik vind het superknap, dat je in drie maanden tijd zo’n mooi resultaat hebt weten te behalen. Ik hoop dat je op dezelfde voet verder kunt. Succes!!!

  1. Aaah mooi zo dan ben ik dus niet de enige hahahaha. Ja ik hoop dat die laatste kilos ook gewoon gaan lukken. Maar snoep wel weer iets meer, dus ja…. Gelukkig ben ik wel weer 2 a 3 keer per week aan het sporten, dus dat is dan weer een plus puntje toch?

 15. Wat een inspirerende blog! Lekker recht voor z’n raap en gewoon zoals jij het beleeft. Leuk om te lezen! Ik loop nu bijna 1,5 jaar te rommelen met mijn gezondheid en door de vele medicijnen, stress en het niet mogen sporten ben ik zo’n 5kg aangekomen. Ik ben nu op een gewicht dat prima bij mijn lengte past, maar voel me niet lekker meer in mijn lijf. Echt afvallen hoeft dus niet, maar nu ik weer mag sporten is het even klaar met het gesnaai (alleen het weekend nog een beetje) en ga ik weer werken aan een strakker lijf. Dan zit mn kleding weer wat lekkerder.

 16. Wat een inspirerende blog! Lekker recht voor z’n raap en gewoon zoals jij het beleeft. Leuk om te lezen! Ik loop nu bijna 1,5 jaar te rommelen met mijn gezondheid en door de vele medicijnen, stress en het niet mogen sporten ben ik zo’n 5kg aangekomen. Ik ben nu op een gewicht dat prima bij mijn lengte past, maar voel me niet lekker meer in mijn lijf. Echt afvallen hoeft dus niet, maar nu ik weer mag sporten is het even klaar met het gesnaai (alleen het weekend nog een beetje) en ga ik weer werken aan een strakker lijf. Dan zit mn kleding weer wat lekkerder.

  1. Mmmm wat vervelend om te horen, dat je niet lekker in je vel zit! Hopelijk voel je je snel weer beter. Ook ik probeer alleen te snoepen in het weekeind, maar dat is soms erg lastig hahaha. Het is zoiezo al goed dat je er weer bewuster mee bezig bent!

   1. Lang leve de snoeptomaatjes! 😉 Ik ben geen enorme zoetekauw, maar als er eenmaal een bakje chips in de buurt is begin ik te snaaien! En taart… Ik ben echt een sucker voor taart. Dus die bak ik meestal niet voor onszelf, maar in opdracht. Ideaal!

 17. Wat een superresultaat! Echt heel knap gedaan! Ik vind het eetschema ook wat magertjes. Ik zou niet genoeg hebben aan twee crackers tussen de middag 🙂 Succes met de laatste loodjes!

  1. Dank je wel! Ben er ook nog steeds heel blij mee. Alleen de laatste tijd aan mijn dieet houden wil echt niet lukken 😑 gelukkig sport ik 2x in de week dus dat houdt het dan weer in evenwicht. Volgende week heb ik een afspraak staan met de diëtisten en dan ga ik er ook maar een eindaanbreien denk ik 😀

 18. Wat een superresultaat! Echt heel knap gedaan! Ik vind het eetschema ook wat magertjes. Ik zou niet genoeg hebben aan twee crackers tussen de middag 🙂 Succes met de laatste loodjes!

 19. Wat een superresultaat! Echt heel knap gedaan! Ik vind het eetschema ook wat magertjes. Ik zou niet genoeg hebben aan twee crackers tussen de middag 🙂 Succes met de laatste loodjes!

  1. Dank je wel! Ben er ook nog steeds heel blij mee. Alleen de laatste tijd aan mijn dieet houden wil echt niet lukken 😑 gelukkig sport ik 2x in de week dus dat houdt het dan weer in evenwicht. Volgende week heb ik een afspraak staan met de diëtisten en dan ga ik er ook maar een eindaanbreien denk ik 😀

 20. Wauw wat goed. En het inderdaad wel even doorzetten met zo’n voedselplan, maar als het werkt. Ik be zelf niet op dieet. Ik moet vooral proberen om eens regelmatig te eten. Daar schort het bij mij aan. 😉

 21. Wauw wat goed. En het inderdaad wel even doorzetten met zo’n voedselplan, maar als het werkt. Ik be zelf niet op dieet. Ik moet vooral proberen om eens regelmatig te eten. Daar schort het bij mij aan. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *