Voor de eerste keer naar de Libelle zomerweek! 🏖

Libelle zomerweek almeerderstrand

Ik wilde al heel lang naar de Libelle zomerweek,  maar elke keer kwam het er niet van!   Toen ik voorbij zag komen dat het weer bijna zo ver was,  heb ik gelijk Zoë gebeld om te vragen of het haar ook leuk leek…

Het antwoord was natuurlijk ja want anders was deze blog er nu niet 😉

 

-Workshop-

Via de site van de libelle zomerweek kon je je inschrijven voor 1 gratis workshop.   De workshop:     een geluk tas maken      sprak ons wel aan.     We waren er alleen nog niet over uit,   hoe laat we wilden gaan.  Ik wide het de volgende dag gaan inplannen,  maar dit was te laat,  blijkbaar werden de online inschrijvingen  na een tijdje gesloten.

Nu konden we ons alleen nog inschrijven bij de  workshop balie op de libelle beurs!   Gelukkig waren we redelijk op tijd en was er nog   enige keus    over.   Alleen de workshop die wij wilden doen,  was helaas  niet meer beschikbaar.  Als alternatief hadden we gekozen voor de workshop  boekentas  met een quote maken…

Om half 1 waren wij aan de beurt.   Zoë voorspelden van te voren al dat we te laat zouden komen!  Ik wilde het niet geloven maar het was toch echt zo! Dus toen wij daar aankwamen waren alle plekken al bezet.  Zoë & ik zijn de moeilijkste niet,  dus gingen wij ermee akkoord om, om half 3 terug te komen.   Toch vindt ik het raar dat als je 2 plekjes gereserveerd hebt, dat er dan  (ook al ben je iets te laat)  geen plek meer is! 

Schijnbaar was de vrouw die dit organiseerden de schrijfster van de boeken die er lagen. Helaas was er totaal geen klik.        Wel zijn onze tassen super leuk geworden! 😍

20170522_142635
Zelf gemaakte tas
20170521_150740
zelfgemaakte tas

-tanden bleken-

Op 1 van de shop pleinen stond een kraam waar je je tanden kon laten bleken!  Wij hadden dit nog nooit gedaan.    Het leek ons wel leuk om uit te proberen!

Er werd geen echt bleek middel gebruikt  zoals bij een tandarts!   Natuurlijk zal er wel iets in gezeten hebben,   anders worden je tanden natuurlijk niet witter.   Maar volgens de mensen van de stent is hun product meer gericht op  het tandsteen verwijderen.   waardoor je tanden 6 à 10 tinten lichter zouden moeten worden!   Van te voren werd bij ons alle bij de tandkleur op gemeten.  Mijn tanden stonden op nummer 24.

25 minuten lang zit je als een mafkees te wachten tot dat je tijd voorbij is 😂

Het is echt geen pretje,  dat kan ik je wel vertellen!   Maar het resultaat mag er  wezen!  Achteraf word je tand kleur weer opgemeten en nu zat ik op 14.  Dat betekent dus dat mijn tanden 10 tinten lichter zijn geworden!   Ook Zoë was erg blij met haar eindresultaat.

 

-make up doek-

één van de eerste kraampjes die we tegen kwamen verkocht een make up verwijder doen.

Het enige wat je hoeft te doen is warm water over de doek te gieten.  En dan vegen maar. Ik geloofden het eerst niet   Maar Zoë heeft het 2x uitgeprobeerd.  Eerst met haar lippenstift, en op het einde van de dag met haar mascara en eyeliner.

Je hoeft echt alleen maar warm water te gebruiken!  3 à 4 keer te wrijven en je make up is weg…  Hij is aan 2 kanten gestikt dus je kan de doek binnenste buiten draaien.
De doek mag gewoon in de wasmachine en wasdroger.  Lekker weinig onderhoud dus!

De doek lijkt wel van een soort super zachte badstof gemaakt te zijn.  Ook vind ik de kleur lekker vrolijk 🏵     Ik ben helemaal fan!

 

20170522_135952
Make up doek
20170522_141919
Make up doek
20170522_142201
Make up doek

 

 

-Irritatie gel-

20170522_142736
Intieme care

Op één van de andere shop pleinen stond echt een heel klein kraampje.  Zoë hoorde toevallig één van de verkoopsters praten over in gegroeide haren.   Hierdoor kwamen wij in gesprek met de vrouw die dit product ontwikkelt heeft!

Het is een speciaal samen gestelde creme die heerlijk  is voor je huid.  De creme is geschikt voor een gevoelige huid.   Ook werkt de creme verzachtend en verzorgt de kwetsbare huid van de schaamstreek.    Het vermindert jeuk, roodheid & irritatie. Het zou zelfs haargroei remmen bij langer gebruik…   Dat zou toch ideaal zijn?  Ik was in ieder geval snel overtuigd en heb een doosje mee genomen.  😀

Ik wil het uit gaan testen en als het echt werkt…   Dan zijn jullie de eerste die het horen!

Als je nu al meer wilt weten over de Gentl woman of mannen creme kijk dan even op hun Facebook pagina!  

-Mijn eerste Bullet Journal-

20170522_143039
Bullet journal

Ik was al een hele tijd opzoek naar een leuke bullet journal!  En laat ik die nou eens gevonden hebben op de Libelle zomerweek 😉  Ik heb deze al op internet voorbij zien komen en vond hem gelijk leuk!  Ik was alleen nog een beetje te gierig om hem te halen 🙈

Maar nu kon ik hem niet laten liggen…  Voor een tientje zou jij hem ook mee nemen toch?  Ik hoop dat het een beetje leuk gaat worden!   Soms ben ik een beetje te perfectionistisch…   Jullie gaan er in ieder geval meer over terug zien!

 

Zoë & ik hebben echt een geweldige dag gehad.  Het was gewoon helemaal perfect en het lekkere weer was de 🍒 op de 🎂

Wij gaan volgend jaar weer!  En jij?

Deze diashow vereist JavaScript.

What about this?

98 reacties

 1. Naar die makeupdoek ben ik ook wel nieuwsgierig! En leuk, dat bullet journal! Werkt dat beter dan een notitieboek?

  1. Ja die make up doek is echt geweldig! Zeker het geld waard 😀 Ik kreeg echt last van mijn ogen door al die reineginga troep. Nu alleen warm water en weg is het! De bullet journal ben ik net gister aan beginnen dus dat weet ik nog niet… maar het is wel leuk om te doen 😀

 2. Naar die makeupdoek ben ik ook wel nieuwsgierig! En leuk, dat bullet journal! Werkt dat beter dan een notitieboek?

  1. Ja die make up doek is echt geweldig! Zeker het geld waard 😀 Ik kreeg echt last van mijn ogen door al die reineginga troep. Nu alleen warm water en weg is het! De bullet journal ben ik net gister aan beginnen dus dat weet ik nog niet… maar het is wel leuk om te doen 😀

 3. Naar die makeupdoek ben ik ook wel nieuwsgierig! En leuk, dat bullet journal! Werkt dat beter dan een notitieboek?

  1. Ja je krijgt echt waar voor je geld! Ik ben al meerdere malen naar de huishoudbeurs geweest, maar de libelle zomerweek staat nu echt wel op nummer 1. Het is gewoon veel beter geregeld. Nette wc’s, genoeg ruimte on te lopen. Het is gewoon lekker overzichtelijk!

  1. Ja je krijgt echt waar voor je geld! Ik ben al meerdere malen naar de huishoudbeurs geweest, maar de libelle zomerweek staat nu echt wel op nummer 1. Het is gewoon veel beter geregeld. Nette wc’s, genoeg ruimte on te lopen. Het is gewoon lekker overzichtelijk!

 4. Wat leuk! Ik zie zoveel van Libelle Zomerweek voorbij komen, maar heb eigenlijk nog nooit willen gaan. Maar dit jaar zie ik echt veel leuke dingen. Dat tanden bleken is echt tof, dat wil ik ook weleens doen. Kon dat gewoon gratis op het festival? En hoe lang zou het zo blijven?

  1. Ja, het was echt leuk. Gewoon een keer doen! Het tandenbleken koste daar nu maar €29.50. Normaal betaal je 60 a 80 euro voor 1 behandeling. Om de 3 a 4 maanden zou je het nog een keer kunnen doen. Ze hadden ook thuis setjes liggen, maar die heb ik niet mee genomen hahaha

 5. Wat leuk! Ik zie zoveel van Libelle Zomerweek voorbij komen, maar heb eigenlijk nog nooit willen gaan. Maar dit jaar zie ik echt veel leuke dingen. Dat tanden bleken is echt tof, dat wil ik ook weleens doen. Kon dat gewoon gratis op het festival? En hoe lang zou het zo blijven?

  1. Ja, het was echt leuk. Gewoon een keer doen! Het tandenbleken koste daar nu maar €29.50. Normaal betaal je 60 a 80 euro voor 1 behandeling. Om de 3 a 4 maanden zou je het nog een keer kunnen doen. Ze hadden ook thuis setjes liggen, maar die heb ik niet mee genomen hahaha

 6. Wat leuk! Ik zie zoveel van Libelle Zomerweek voorbij komen, maar heb eigenlijk nog nooit willen gaan. Maar dit jaar zie ik echt veel leuke dingen. Dat tanden bleken is echt tof, dat wil ik ook weleens doen. Kon dat gewoon gratis op het festival? En hoe lang zou het zo blijven?

  1. Ja, het was echt leuk. Gewoon een keer doen! Het tandenbleken koste daar nu maar €29.50. Normaal betaal je 60 a 80 euro voor 1 behandeling. Om de 3 a 4 maanden zou je het nog een keer kunnen doen. Ze hadden ook thuis setjes liggen, maar die heb ik niet mee genomen hahaha

 7. 😮 Dat Bullet journal is zo schattig! Jammer dat er geen klik was met de workhopleidster, ik hoop dat je het verder wel heel leuk hebt gehad!

 8. 😮 Dat Bullet journal is zo schattig! Jammer dat er geen klik was met de workhopleidster, ik hoop dat je het verder wel heel leuk hebt gehad!

 9. 😮 Dat Bullet journal is zo schattig! Jammer dat er geen klik was met de workhopleidster, ik hoop dat je het verder wel heel leuk hebt gehad!

 10. Ooohhh wat ontzettend leuk! Lekkere bekkies haha! Geweldig! Ik wil er ooit nog een keer. Nog nooit geweest namelijk!

 11. Ooohhh wat ontzettend leuk! Lekkere bekkies haha! Geweldig! Ik wil er ooit nog een keer. Nog nooit geweest namelijk!

  1. Ja het was zeker leuk! Gewoon doen 😀 hahaha ja leuk is die foto he! Was nu iets minder dan 30 euro normaal betaal je 60 a 80 euro, dus was een koopje nu…

 12. Ik ben er nog nooit geweest, erg he? Maar wat jij hebt gedaan ziet er echt super uit! Die bullet journaal lijkt me ook wel wat! En ik heb een tijd geleden er ook zo bij gelopen tijdens het tanden bleken hahahahaha.

 13. Ik ben er nog nooit geweest, erg he? Maar wat jij hebt gedaan ziet er echt super uit! Die bullet journaal lijkt me ook wel wat! En ik heb een tijd geleden er ook zo bij gelopen tijdens het tanden bleken hahahahaha.

  1. Ja ik was er ook nog nooit geweest! Maar kan nu al niet wachten tot volgens jaar! Ja, ben nu net begonnen in mijn bulletjournal en het is echt leuk en rustgevend om te doen. Wat een kwelling is dat tandenbleken he…

 14. Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Ik zou zelf nooit gaan. Het is zo mijn ding niet. Ik ga liever ergens muziek luisteren. Maar ja, ieder zijn ding he. 😉
  Ps. die foto’s zijn hilarisch!

 15. Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Ik zou zelf nooit gaan. Het is zo mijn ding niet. Ik ga liever ergens muziek luisteren. Maar ja, ieder zijn ding he. 😉
  Ps. die foto’s zijn hilarisch!

 16. Dat klinkt als een leuk dagje.. ik heb al vaker gehoord van die make Up doek en die zou erg goed z’n werk doen.. de bullet journal heb ik inderdaad ook vaker langs zien komen. Helaas zijn die hier op Curaçao niet te koop en ben ik de passion planner vanuit Amerika gaan bestellen..

  Echter had ik al een agenda gekocht voor aankomend jaar dus die planner moet even wachten..

   1. Ja, ik heb hem net binnen gekregen. Wel erg groot, A4 maar wel super handig. Eigenlijk vind ik het jammer om hem nu nog niet te gebruiken, maar anders is t zonde van m’n geld dat ik een agenda gekocht heb 🙈!

    Het is ook echt lekker om te wonen en te werken op Curaçao. Als je aan mij vraagt, zoveel beter dan in NL!

 17. Dat klinkt als een leuk dagje.. ik heb al vaker gehoord van die make Up doek en die zou erg goed z’n werk doen.. de bullet journal heb ik inderdaad ook vaker langs zien komen. Helaas zijn die hier op Curaçao niet te koop en ben ik de passion planner vanuit Amerika gaan bestellen..

  Echter had ik al een agenda gekocht voor aankomend jaar dus die planner moet even wachten..

   1. Ja, ik heb hem net binnen gekregen. Wel erg groot, A4 maar wel super handig. Eigenlijk vind ik het jammer om hem nu nog niet te gebruiken, maar anders is t zonde van m’n geld dat ik een agenda gekocht heb 🙈!

    Het is ook echt lekker om te wonen en te werken op Curaçao. Als je aan mij vraagt, zoveel beter dan in NL!

 18. Leuk verslag van de Libelle zomerweek mijn schoonmoeder is er ook geweest en vond het zeer geslaagd. Bleken van de tanden zou ik ook echt weleens willen proberen. Hoelang blijft het na zo’n behandeling wit?

 19. Leuk verslag van de Libelle zomerweek mijn schoonmoeder is er ook geweest en vond het zeer geslaagd. Bleken van de tanden zou ik ook echt weleens willen proberen. Hoelang blijft het na zo’n behandeling wit?

  1. Ja, het was echt een geslaagde dag! Dat tandenbleken was ook echt een aparte ervaring… maar t heeft wel echt gewerkt. Als het goed is zou het 3maanden witter moeten blijven. Daarna zou je weer een behandeling kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *